El Junior B s'endú el derbi al camp del Mira-sol després d'una jugada d'estratègia

El Junior B s'endú el derbi al camp del Mira-sol Baco (0-1) en el primer partit de la segona volta del grup 6 de Tercera Catalana. El matx ha estat igualat fins que Miquel Moretones en el minut 57 ha aconseguit fer el 0 a 1 que ja no s'ha mogut fins el final. Els locals s'han quedat amb un jugador menys en els últims instants.

El Mira-sol Baco ha començat dominant en el joc, però la primera ocasió ha estat un possible penal per mans a l'àrea dels locals. La reacció dels mirasolencs ha arribat dels peus d'Agus amb una centrada que no ha trobat el gol. El Junior B ha començat a igualar en el joc i ha disposat de dues ocasions per marcar que tampoc ha pogut transformar. En els últims instants de nou Agus ha provat el porter visitant per arribar al descans amb empat a 0.

A la represa, el Junior B ha començat més fort i amb més ocasions, tot i que el Mira-sol Baco també trobava espais per atacar amb alguna ocasió discreta. En el minut 57 els blau-i-negres han decantant la balança al seu favor aprofitant una falta lateral que el jugador del Junior B Miquel Moretones ha aconseguit empènyer cap a porteria. A partir d'aleshores els locals han buscat l'èpica i han buscat el gol fins i tot després de l'expulsió per doble groga del davanter Agus. A pocs minuts per al final Juan Sánchez ha pogut fer l'empat, però la pilota ha anat fora per poc.

El capità del Mira-sol Baco, Pepe Díaz, creu que el partit s'havia de decidir en una jugada d'estratègia i que el seu equip ha pogut empatar en el tram final del partit.

Pepe Díaz

El partit s'havia de decidir en una jugada d'estratègia. Al final hem intentat empatar amb un menys, però ha estat impossible.

El tècnic del filial blau-i-negre, Casimiro Arellano, creu que el resultat és just i que el seu equip ha lluitat més que el rival.

Casimiro Arellano

Estem contents, més que pel derbi per l'any complicat. Els jugadors es mereixien aquest triomf que ha estat merescut.

Amb aquest resultat el Mira-sol Baco es manté en setena posició mentre que el Junior B s'allunya del descens i és 13è.