El centenari del SantCu protagonitza l'assemblea ordinària de socis


  • Comparteix:

Joaquim Garcia i Llorenç Santasusagna durant l'assemblea ordinària de socis / Font: Sant Cugat Esport

Joaquim Garcia i Llorenç Santasusagna durant l'assemblea ordinària de socis / Font: Sant Cugat Esport

El Sant Cugat Esport convoca una assemblea extraordinària per exposar les activitats previstes per al centenari del club que es durà a terme la propera temporada. L'entitat ho ha anunciat en el marc de l'assemblea ordinària de socis d'aquest divendres on també s'ha parlat del pressupost de la campanya actual xifrat en més de 264.000 euros.

La propera temporada el Sant Cugat Esport celebrarà el centenari de l'entitat. Una comissió específica del club s'encarregarà d'exposar tots els detalls d'aquesta celebració en una assemblea extraordinària. El club està acabant de definir els actes i actuacions de la commemoració, entre els quals es repassarà la història del club mitjançant exposicions.

El president del Sant Cugat Esport, Llorenç Santasusagna, dóna importància als socis més antics del club de cara a la celebració del centenari.

Llorenç Santasusagna

Donat que a l'Assemblea existeixen socis molt antics que tenen molta història, molta documentació, anècdotes, ... si algun d'ells té informació nosaltres estarem encantats de recollir les seves vivències.


En l'assemblea ordinària el club ha manifestat la voluntat de mantenir informats als membres de l'entitat mitjançant les xarxes socials i els newsletters mensuals perquè, segons Santasusagna, tenen l'obligació de proporcionar totes les novetats de l'organització als seus membres.

Durant l'acte els socis han aprovat el pressupost de la temporada vigent, que és de 264.500 euros, i s'han destacat les activitats que es duran a terme durant l'any, com per exemple el Torneig Solidari Fundació Vicenç Ferrer, el Campus de Setmana Santa o el Campus de juliol a l'índia.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.