El Junior perd al camp de l'Unificación Bellvitge i s'acosta al descens

Imatge d'arxiu del Junior

El Junior perd (1-0) davant l'Unificación Bellvitge a la 19a jornada del grup 3 de Segona Catalana. Un gol a la segona part dels riberencs ha acabat amb les aspiracions dels blau-i-negres, que buscaven els tres punts per sortir de la zona de promoció de descens.

El Junior ha aconseguit mantenir la igualtat fins al descans, i a la mitja part el marcador era de 0 a 0. Però a la represa, els riberencs s'han avançat ben d'hora, al minut 49, amb un gol de Sergio Carrique. Als de Paco Carballo se'ls han posat les coses més fàcils amb l'expulsió de Ricard López per doble amonestació al minut 62, però no han pogut igualar la diana local i han acabat claudicant.

La setmana vinent, el Junior rep el Sant Andreu de la Barca, cuer de la classificació, a la 20a jornada del grup 3 de Segona Catalana.