L'Olímpyc Floresta cau a Ripollet i suma quatre partits sense guanyar

Imatge d'arxiu de l'Olímpyc en un partit d'aquesta temporada

L'Olímpyc Floresta perd a la pista del FS Ripollet (8-3) en la 18a jornada del grup 3 de Segona Divisió B i suma quatre partits consecutius sense conèixer el triomf. Els florestans han mantingut l'empat a 0 en els primers 15 minuts però han arribat al descans amb un desavantatge de 3 gols a 0. A la represa, l'Olímpyc ha començat marcant però els locals han mantingut la fe per acabar golejant un conjunt florestà que arribava amb moltes baixes.

L'Olímpyc ha sortit entonat a la pista del Ripollet i ha disposat d'ocasions clares per avançar-se, però el marcador no s'ha mogut fins els últims cinc minuts. Els locals s'han trobat amb un gol i a manca de reacció visitant ha estat de nou el Ripollet qui ha colpejat dos cops més per posar el 3 a 0 en el marcador abans que els jugadors marxessin als vestidors. A l'inici del segon temps sí que ha arribat la resposta florestana fent el 3 a 1, però aquesta s'ha quedat curta i de nou els locals han fet dos gols per tornar a ampliar l'avantatge. Amb el partit perdut l'Olímpyc ha fet dos gols, però el matx ha continuat amb el Ripollet incrementant l'avantatge fins fer el 8 a 3 definitiu.

El tècnic de l'Olímpyc, Xaloc Rion, explica que a l'inici del segon temps han intentat reaccionar, però s'han quedat a mitges.

Xaloc Rion

Ho hem intentat en el segon temps, però amb el 4 a 1 ens hem rendit. Hem baixat el ritme i en part és per culpa de les baixes que tenim.

El proper partit dels florestans és la setmana vinent a casa davant el Riera de Cornellà.