Santasusagna (SantCu):'La situació és complicada però confiem en Morales'

Imatge d'arxiu

Futbol

Publicat el 11/feb/15 per Pedro Miserachs

El president del Sant Cugat Esport, Llorenç Santasusagna, reconeix la mala trajectòria del primer equip a la lliga, tot i que confia en el tècnic, Alberto Morales, per redreçar el rumb del conjunt, a quatre punts del descens al grup 3 de Segona Catalan. Santasusagna ratifica la confiança en l'equip tècnic i espera que es trenqui la mala ratxa de resultats.

La dimissió de Camilo Speranza va deixar Alberto Morales a la banqueta del Sant Cugat Esport. Un càrrec que Morales va assumir amb la intenció de millorar la trajectòria de l'equip i, de moment, en tres partits ha aconseguit un empat i dues derrotes. Un punt de nou possibles que deixen el Sant Cugat Esport en novena posició a 16 punts de la promoció d'ascens i a només quatre del descens.

Des de la directiva del Sant Cugat Esport, el seu president, Llorenç Santasusagna, afirma que té confiança en Alberto Morales i que l'equip ha de reaccionar ja que la situació no és bona.

Llorenç Santasusagna

De moment els resultats no acompanyen, però l'entrenador es veu amb cor de tirar endavant. La situació no és bona i és una dinàmica que hem de trencar.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



La següent jornada, d'aquí a dues setmanes, els santcugatencs visiten la Penya Màlaga, cuer amb 14 punts.