El 2n Torneig Internacional de la PBSC aplegarà de nou el moviment penyístic


  • Comparteix:

Els campions del 1r Torneig Internacional de Penyes

Els campions del 1r Torneig Internacional de Penyes

El 2n Torneig Internacional de Penyes de la Penya Blaugrana Sant Cugat aplegarà de nou el moviment penyístic de diferents clubs en una cita de caràcter festiu que es disputarà diumenge a la ZEM de Can Magí. Els participants seran la Manchester City FS OSC Barcelona, els Barcelona Reds, representants del Liverpool, els Barcelona Toffees, de l'Everton, el Manchester United 1839, la Bilbo Ondokoak i l'organitzador, la Penya Blaugrana Sant Cugat.

La Penya Blaugrana Sant Cugat torna a organitzar dos anys després un torneig que pretén agermanar d'una manera original les sensibilitats penyístiques catalanes. I ho fa traspassant fronteres i reunint penyes de clubs anglesos i la penya Bilbo Ondokoak, amb seu a Sant Cugat. Tot plegat, amb l'objectiu de mostrar cordialitat en les relacions en el futbol, com remarca el vicepresident de la Penya Blaugrana Sant Cugat, Joan Carles Galofré.

Joan Carles Galofré

La segona edició és la consolidació del projecte, en què pretenem que les penyes donin un ambient de cordialitat entre diferents clubs.


En l'edició del 2013 la penya representant del Manchester United es va proclamar campiona. Enguany, el torneig torna a aplegar els mateixos equips que a la primera edició.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.