El femení del Sant Cugat Esport perd a casa davant el Sant Vicenç


  • Comparteix:

En futbol, el Sant Cugat Esport femení perd a casa (1-2) contra el tercer classificat, el Sant Vicenç, en la 19a jornada del grup 1 de Primera Catalana. Les vermell-i-negres han disposat d'ocasions per obtenir un millor resultat i han posat contra les cordes un rival que ha estat més eficaç a les àrees.

El Sant Vicenç ha estat superior en els primers minuts de matx i s'ha avançat en el marcador després d'una errada de la portera local. Sense temps de reacció i encara afectades pel gol, les santcugatenques no han pogut evitar el segon de les visitants. Tot i així, contra tot pronòstic, les vermell-i-negres s'han sobreposat i han començat a atacar i han pogut marcar després d'una falta que ha anat al pal. Seguidament, la davantera local Lidia s'ha quedat sola davant la portera però el pal ha evitat el gol. En l'última jugada del primer temps, Eulàlia ha fet l'1 a 2 amb un fort xut de falta.

Després del descans, el ritme del partit ha baixat i el SantCu ha buscat el gol de l'empat mentre que el Sant Vicenç mirava d'augmentar distàncies i sentenciar el partit. Tot i la insistència local, els últims minuts han estat de domini visitant on el Sant Vicenç ha gaudit de nombrosos contraatacs.

El tècnic santcugatenc Carles Rubio destaca que el seu equip ha jugat bé a partir del minut 10 de partit.

Carles Rubio

Al principi ens ha costat, però a partir del minut 10 hem disposat de més ocasions que el Sant Vicenç per guanyar.


La setmana vinent el Sant Cugat Esport femení visitarà el Molins de Rei.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.