L'Olímpyc rep un revifat Pallejà amb la intenció d'acostar-se a la permanència


  • Comparteix:

Albert Cardona, aquesta temporada

Albert Cardona, aquesta temporada

L'Olímpyc Floresta espera trencar una ratxa de dues ensopegades consecutives i guanyar a casa el Pallejà en la 23a jornada de Segona B aquest dissabte a les sis de la tarda. Xaloc Rion recupera alguns efectius que les darreres setmanes estaven a l'infermeria i per enfrontar-se a un dels equips més potents de la categoria.

En una lliga tan igualada, el més important és assegurar els partits de casa i arribar el més aviat possible a la xifra de punts que garanteixi la permanència. De moment, els florestans no estan malament, tot i que acumulen dues derrotes consecutives, contra Escola Pía i Manresa, però aquesta setmana esperen sumar una victòria que els permeti respirar tranquils.

Davant tindran un Pallejà que ha anat de menys a més aquesta temporada, malgrat en les darreres jornades ha perdut pistonada. Però són un rival sempre molt perillós malgrat que a l'anada a Pallejà no passava pel seu millor moment, fet que va aprofitar l'Olímpyc per treure un valuós punt.

El tècnic florestà, Xaloc Rion, espera sumar davant un rival molt potent i assegurar la categoria el més aviat possible.

Xaloc Rion

Són un gran equip, molt potent i que a poc a poc ha anat agafant el ritme. Nosaltres hem d'intentar fer el màxim de punts a casa, perquè a fora és més complicat, i assegurar la categoria.


Per al partit, que es disputa a Can Llobet, l'Olímpyc tindrà les novetats de Carles Jiménez i Rubén Bosch, a més de Marc Feu, que ja va tornar a la convocatòria contra l'Escola Pia.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.