El Sant Cugat Esport torna a optar al triomf després del 'Tourmalet'


  • Comparteix:

El SantCu femení afronta un repte més assequible que a les anteriors jornades

El SantCu femení afronta un repte més assequible que a les anteriors jornades

El Sant Cugat Esport femení compta amb una bona oportunitat per aturar la ratxa negativa de tres derrotes consecutives al grup 1 de Primera Catalana. Les de Carles Rubio reben a dos quarts de cinc de diumenge l'11è classificat, un la Cava que ha superat el pitjor tram de curs i només ha perdut un partit dels últims sis.

El SantCu afronta després de tres duríssimes jornades un partit amb perspectives clares de triomf. A la jornada 18 va plantar cara al Camp Clar, actual segon classificat, malgrat acabar caient (4-3). A la 19 va ser el torn de l'actual tercer, el Sant Vicenç, que va treure un suat triomf de la Jaume Tubau (1-2), i el cap de setmana passat va perdre al feu del líder de la competició a hores d'ara, el Molins de Rei (2-0).

Així doncs, a la jornada 21 ha arribat l'oportunitat de tallar aquesta mala ratxa contra el la Cava, que és 11è amb 17 punts, sis menys que el SantCu. El precedent dóna altes esperances a les de Rubio, que van superar l'equip del Deltebre per un contundent 1 a 5. Ara bé, en aquell moment les del Baix Ebre iniciaven una dolorosa ratxa que ja han superat, i a dia d'avui han sumat dues victòries, tres empats i només una derrota en els últims sis partits.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.