Tres gols de Rubén Bosch donen el triomf a l'Olímpyc Floresta davant el Pallejà

En futbol sala, tres gols de Rubén Bosch donen un triomf de mèrit (3-1) a l'Olímpyc Floresta davant el Pallejà en la 23a jornada del grup 3 de Segona Divisió B. El primer temps ha acabat amb empat a zero i a la represa dos gols de còrner han donat avantatge als locals. Els visitants han escurçat distàncies a un minut per al final, però amb un doble penal els florestans han segellat el triomf.

Primer temps amb nombroses ocasions per part de tots dos equips, però on no han estat capaços de perforar la porteria rival. La falta d'encert i l'actuació dels dos porters han dut a acabar el primer temps amb un inusual empat a zero. A la represa, han seguit les ocasions i el partit igualat fins que Rubén Bosch en el minut 27 ha engaltat una pilota a la sortida d'un còrner per avançar el seu equip.

A cinc minuts per al final amb una jugada pràcticament idèntica a la del primer gol, de nou Rubén Bosch ha marcat, aquest cop per posar coll avall el matx. El Pallejà s'ha posat a jugar de cinc i ha tingut ocasions per marcar, però no ha estat fins el minut 39 que ha fet el 2 a 1. Els visitants han seguit apurant les seves opcions en l'últim minut, però amb el matx pràcticament acabat Rubén Bosch ha sentenciat amb el seu tercer gol aprofitant un doble penal.

L'autor dels tres gols del partit, Rubén Bosch, es mostra satisfet amb el seu rendiment i amb el bon partit del seu equip.

Rubén Bosch

Estic molt content per ajudar a l'equip a guanyar. Ens feia molta falta i tal com hem entrenat i jugat és molt difícil que ens guanyin aquí.

El proper rival de l'Olímpyc serà l'Hospitalet Bellesport la setmana vinent.