L'Olímpyc suma un triomf per a la tranquil·litat davant l'Hospitalet Bellsport

L'Olímpyc en un partit d'aquesta temporada a Can LLobet

L'Olímpyc Floresta han aconseguit aquest dimarts una important victòria (5-4) davant l'Hospitalet Bellsport en el partit de lliga pendent corresponent a la 24a jornada de Segona B. Els florestans han patit en els últims minuts per aconseguir els tres punts però han sabut defensar un marcador que els permet atrapar el Ripollet, sisè amb 38 punts, a la classificació. Miki, amb dos gols, Rubén, Pirata i Oliva han rubricat la victòria florestana a l'espera de visitar l'Esparreguera aquest dissabte.

Els de Xaloc Rion s'han avançat amb un 2-1 al descans i, fins i tot, han ampliat la distància durant la segona meitat establint un (4-1). Però el matx s'ha anat complicant per als locals i el Bellsport ha estat capaç d'igualar l'enfrontament (4-4). La igualada ha donat esperances als riberencs, que han jugat els últims minuts de cinc, sense porter, fent patir l'Olímpyc.

El president, Àngel Ruiz, subratlla la importància dels tres punts aconseguits.

Àngel Ruiz

La victòria és important per refermar la classificació i descartar un rival del nostre nivell. Són tres punts que donaran molta tranquil·litat.

Els florestans tornaran a competir dissabte en el desplaçament que els portarà a Esparreguera, per enfrontar-se a un rival de la zona baixa de classificació.