El Torneig Nocturn Mixt de Futbol incidirà en els bons hàbits per als adolescents


Temes relacionats

La Penya Blaugrana i Teampartners potencien l'esport amb un torneig de futbol (19/mar/15)


  • Comparteix:

D'esquerra a dreta, J.Castellà, J.C.Galofrè, X.Tizón, R.Grangé i P.Ontiveros / Foto: Premsa Sant Cugat

D'esquerra a dreta, J.Castellà, J.C.Galofrè, X.Tizón, R.Grangé i P.Ontiveros / Foto: Premsa Sant Cugat

El 2n Torneig Nocturn Mixt de Futbol 7 vol aprofundir en la transmissió de valors i pràctiques saludables entre els adolescents a través de l'esport i diferents tallers de caràcter lúdic i educatiu. El torneig, organitzat per la Penya Blaugrana Sant Cugat i Teampartners, tindrà lloc dissabte 11 d'abril de nou del vespre a tres de la matinada a la ZEM de Can Magí.

El torneig tindrà el mateix format de competició que en la seva primera edició: un màxim de 16 equips d'entre nou i 12 jugadors, i amb un mínim de tres noies per equip. Els partits seran de 20 minuts i els nois i les noies participants han de tenir entre 12 i 18 anys, amb un delegat major d'edat. Les inscripcions es poden formular fins el 7 d'abril a les oficines de l'OMET a un preu de 30 euros per equip. En l'organització del torneig hi col·labora l'Ajuntament i la Universitat Internacional de Catalunya (UIC), com a patrocinador.

Des de la Penya Blaugrana Sant Cugat, el vicepresident de l'entitat, Joan Carles Galofré, espera una gran assistència al torneig i que arribi al màxim de gent possible.

Joan Carles Galofré

Crec que ha millorat respecte l'any passat en el missatge. No només volem arribar als participants si no també als joves que s'apropin a al ZEM de Can Magí.


La principal novetat d'enguany és que en les estones en què els equips no juguin, hauran de passar pels tallers organitzats dins la campanya '1 Segon' on a través d'activitats lúdico-esportives, es vol incidir en les pràctiques saludables entre els adolescents a l'hora de divertir-se. El regidor de Serveis Socials, Sanitat, Joventut i Habitatge, Raül Grangé, destaca la finalitat formadora dels tallers que s'impartiran durant el torneig.

Raul Grangé

Farem tota una sèrie de tallers que inclouran un moment de reflexió. Esperem col·laborar en la formació dels joves perquè gaudeixin més de les seves relacions i els seus amics.


A la roda de premsa de presentació, que ha tingut lloc a la sala de plens de l'ajuntament, hi ha assistit també el regidor d'Esports, Xavier Tizón, el directiu del FC Barcelona Josep Castellà i el gerent de la UIC, Pepe Ontiveros.





  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.