El Junior FC ha d'intentar sorprendre l'Olivella per evitar caure en el foc


  • Comparteix:

El Junior en un partit d'aquesta temporada a casa

El Junior en un partit d'aquesta temporada a casa

El Junior FC es desplaça a Sant Pere de Ribes amb el propòsit de sumar tres punts importants i trencar una mala ratxa com a visitant davant l'Olivella. El conjunt santcugatenc visita aquest dissabte, a un quart de sis, un rival directe en la 25a jornada del grup 3 de Segona Catalana. La victòria els permetria igualar a punts l'equip del Garraf i, en funció d'altres resultats, abandonar la primera plaça de possible descens.

Una de les assignatures pendents del Junior aquesta temporada són els resultats fora de casa, si bé en algunes ocasions el joc dels blau-i-negres ha merescut més. Però els desplaçaments s'han convertit en una pedra a la sabata, que han d'intentar treure's el més aviat possible. Aquest podria ser un bon cap de setmana per començar perquè el Junior s'enfronta a un altre dels equips que es mou entre les aigües perilloses del descens.

L'equip del Garraf, que en l'anada va marxar de Sant Cugat amb els tres punts (1-2), és dotzè amb 28, tres més que el Junior, que en catorzena posició en suma 25, amb la diferència que els santcugatencs ocupen plaça de possible descens. La pressió se sembla però per al Junior és una mica més asfixiant ja que sí o sí necessita sumar per abandonar aquest lloc. Encara hi ha temps, 10 jornades i 33 punts en joc, però la feina hauria de quedar enllestida com més aviat millor.

El matx no es preveu fàcil per als santcugatencs però el Junior ha d'intentar sorprendre l'Olivella, que a casa ha sumat poc més de la meitat dels punts que té, per evitar caure en el foc.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.