El Junior guanya el Martorell en el primer partit de Schönhöfer com a entrenador

El Junior guanya (4-1) el Martorell en la 26a jornada del grup 3 de Segona Catalana de futbol. Els blau-i-negres han aconseguit la primera victòria amb Hans Schönhöfer a la banqueta i surten de la zona de descens.

Hans Schönhöfer ha començat amb bon peu el seu primer matx com a enternador del Junior. A l'inici del partit el Martorell ha començat guanyant l'esquena als santcugatencs però ha patit per acostar-se a la porteria rival. Al minut 14 l'error d'un dels centrals visitants ha estat a punt de convertir-se en el primer gol en contra, però el porter ha cobert molt bé l'espai i el Junior no ha pogut culminar. Els blau-i-negres han augmentat la intensitat i han creat ocasions de gol i al minut 30 Xavi Mayol ha obert la llauna del partit. 3 minuts més tard els martorellencs han aprofitat una contra per empatar el partit. Els locals han aguantat la pressió i han mantingut el resultat fins el descans.

A la represa el Junior s'ha assegurat l'avantatge marcant la segona diana de penal de la mà de Joan Suriol. Quatre minuts després Xavi Mayol ha marcat el segon del seu compte personal i els locals han aprofitat l'avinentesa per generar més ocasions de gol. Al minut 82 Xavi Renieblas ha culminat la victòria marcant la quarta i última diana del matx.

El tècnic del Junior, Hans Schönhöfer, afirma que l'equip tenia moltes opcions de guanyar l'enfrontament.

Hans Schönhöfer

No pensava que quedaríem 4-1, però sí que teníem moltes opcions per guanyar. Tot passava per anar per davant al marcador, no posar-nos nerviosos i ser constants amb la idea de joc que estàvem transmetent.

Els blau-i-negres disputaran el proper partit a domicili davant el Begues d'aquí a 15 dies.