El FS Sant Cugat perd a Esplugues però recupera el segon lloc a la classificació

El Futbol Sala Sant Cugat deixa escapar el triomf (3-2) a la pista de l'Esplugues en el partit pendent corresponent a la 22a jornada del grup 2 de Tercera Divisió. Els de Jaime Martínez, que al descans tenien un avantatge de (0-2), critiquen l'arbitratge per donar el gol de l'empat a dos després d'unes mans clares dins l'area quan faltava menys d'un minut. Tot i la derrota, el FS Sant Cugat recupera la segona posició, empatat a 44 punts amb l'Esplugues, tercer.

El matx era difícil, però va començar bé per als de Jaime Martínez, que van defensar a mitja pista per intentar sorprendre al contraatac. Eric Sánchez feia el primer per als santcugatencs en el primer minut de partit i a prop del descans Àlex Katib marcava el segon per als vermell-i-negres. Amb aquest avantage visitant s'arribava al descans.

A la represa, el locals escurçaven distàncies però el partit semblava controlat pel FS Sant Cugat, que a les acaballes va veure com unes mans dins l'àrea no van ser sancionades per l'àrbitre, que va donar per bo el gol de l'empat. Amb el marcador igualat el FSSC va jugar de cinc disposant de diferents ocasions per guanyar el partit però el gol va arribar per part local. El tècnic del FS Sant Cugat, Jaime Martínez, reconeix que l'arbitratge els va perjudicar.

Jaime Martínez

A la segona part ens van perjudicar molt, sobretot en el gol de l'empat. Després vam tenir opcions però al final ens van marcar ells en un partit molt intens.

Després d'aquest partit el FSSC torna a la segona posició a la classificació però empatat amb l'Esplugues i amb un punt d'avantatge respecte del quart, el Sant Julià. La lluita per la segona plaça, que dóna dret a l'ascens, s'intensifica però els santcugatencs faran tot el possible per conservar-la en les cinc jornades que falten per acabar la lliga.