L'Olimpyc Floresta acomiada la temporada a Can Llobet

Miquel Verdaguer i Dani Martí durant aquesta temporada a Can Llobet

Futbol

Publicat el 8/mai/15 per Pedro Miserachs

L'Olímpyc Floresta tanca la temporada aquest dissabte a les sis de la tarda a Can Llobet amb la visita del Salou. El matx correspon a la darrera jornada del grup 3 de Segona Divisió B de futbol sala i cap dels dos equips no es juga res. Els florestans intentaran tancar una bona temporada amb una victòria que els podria situar cinquens depenent dels resultats del Ripollet i el Bar Mi Casa.

Els florestans tanquen la temporada a casa davant un irregular Salou que està situat a la zona mitja baixa de la taula, però que tampoc no es juga res. Després d'una setmana buscant el quart lloc, els de Xaloc Rion ja no tenen l'objectiu accessible i, sent setens, només podrien arribar a la cinquena plaça en cas de derrotes del Bar Mi Casa contra el Premià i el Ripollet a Manresa. És per això que els blau-i-blancs afronten el partit amb tranquil·litat i ganes d'acabar la temporada amb un triomf, com explica el seu tècnic, Xaloc Rion.

Xaloc Rion

Estem bastant relaxats i no podem arribar a l'objectiu de estar entre els quatre primers. Però és un partit de lliga, els jugadors es juguen molt i l'any vinent volem fer un equip encara millor.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



En el partit d'anada florestans i salouencs van empatar a cinc gols a Salou. Pel matx contra els del Tarragonès, Rion tindrà les baixes habituals de Marc Feu, Martí i Gerard Cases.