L'Olímpyc tanca la temporada amb una derrota a casa davant el Salou

L'Olímpyc Floresta tanca la temporada al grup 3 de Segona Divisió B amb derrota a Can Llobet davant el Salou (5-6). Els florestans han aconseguit capgirar el gol inicial dels visitants, però han acabat perdent a la mitja part 2 a 5. Tot i el desavantatge l'Olímpyc ha tingut opcions en els últims segons de treure un empat i sumar un punt.

El Salou s'ha avançat en el minut tres de partit en una jugada començada amb un servei de banda, però Rubén Bosch ha igualat a un gol poc després. Amb una jugada de Carles Jiménez culminada per Albert Cardona els florestans han aconseguit avançar-se per primer cop en el matx. L'avantatge local ha durat tan sols tres minuts i els visitants han fet l'empat a dos en el minut 13. El Salou anotava pràcticament totes les ocasions que tenia i en el minut 15 ha arribat de nou l'avantatge visitant. L'Olímpyc s'ha posat a jugar de cinc els últims instants del primer temps per mirar d'empatar, però ha acabat rebent dos gols que li han posat el partit coll amunt.

Amb el 2 a 5 el segon temps ha començat encara pitjor pels florestans que han vist com Rubén Bosch era expulsat per protestar i amb un jugador menys rebien el 2 a 6. A partir d'aleshores, els florestans han buscat l'impossible i Carles Jiménez amb un xut ha fet el 3 a 6. Sense temps de reacció el mateix jugador ha fet el quart en una jugada semblant a l'anterior. Restaven cinc minuts i l'Olímpyc hi seguia creient, més encara quan David Oliva ha fet el 5 a 6 quan mancaven 48 segons. Els locals ho han intentat, però no han acabat trobant el camí del gol i acomiaden la temporada amb derrota.

El tècnic de l'Olímpyc Floresta, Xaloc Rion, destaca que la decisió de jugar de cinc al final del primer temps no els ha sortit bé.

Xaloc Rion

Han estat dues errades puntuals. No hi ha problema, a vegades surten i a vegades no. Hem perdut una mica el partit allà, però després hem pogut remuntar.

L'Olímpyc Floresta acaba la temporada en setena posició en el seu segon curs consecutiu a Segona Divisió B.