Xaloc Rion seguirà una temporada més dirigint l'Olímpyc Floresta

Xaloc Rion durant un partit d'aquesta temporada

Futbol

Publicat el 12/mai/15 per Alex Fàbrega

El tècnic de l'Olímpyc Floresta, Xaloc Rion, ha confirmat a Cugat.cat que continuarà sent l'entrenador del conjunt florestà la temporada vinent. Rion dirigirà el conjunt blau-i-blanc per quarta temporada consecutiva i ho farà de nou a la Segona Divisió B per tercer any seguit.

Un cop acabada la temporada a Segona Divisió B, el tècnic de l'Olímpyc, Xaloc Rion, ha confirmat que se sent amb forces de seguir al capdavant del primer florestà. Rion va començar a dirigir l'equip fa tres temporades quan Chema Redondo va deixar de ser entrenador i el fins ara capità del primer equip va començar a dirigir els que fins aleshores eren els seus companys.

En el primer any com a entrenador, els floretans van ascendir de Tercera Divisió a Segona B tot i quedar tercers. En el debut a Segona B, van assolir la permanència en la penúltima jornada i van acabar dotzens mentre que en aquest curs han acabat setens salvant-se amb facilitat.

El tècnic de l'Olímpyc, Xaloc Rion, declara a Cugat.cat que continua perquè creu que encara poden millorar.

Xaloc Rion

Aquest any hem patit menys i penso que encara podem fer una passa més. Si no ho creiés deixaria d'entrenar el primer equip.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



El balanç de l'Olímpyc aquesta temporada ha estat de 13 victòries, set empats i nou derrotes.