El SantCu cau golejat a Martorell i es queda a tres punts del descens


  • Comparteix:

El SantCu ha de seguir lluitant per la permanència

El SantCu ha de seguir lluitant per la permanència

El Sant Cugat Esport ha caigut derrotat (5-2) al camp del Martorell a la jornada 30 del grup 3 de Segona Catalana i es queda a tres punts del descens. Els de Jose Alcaraz han vist com al primer quart d'hora Carlos Vidal era expulsat i havia d'afrontar la resta de matx amb un home menys. Els vermell-i-negres han empatat el matx 2 a 2, però en els darrers set minuts han rebut tres gols consecutius que han certificat la derrota.

El SantCu volia certificar pràcticament la permanència al grup 3 de Segona Catalana, però lluny d'això s'ha complicat la vida després de la derrota. Els locals tenien la darrera esperança per lluitar per mantenir-se a la categoria. La jugada decisiva del partit s'ha produït quan Carlos Vidal ha estat expulsat amb vermella directa per una dura entrada a un rival.

Lluny d'arronsar-se el SantCu s'ha avançat a través de Gerard , però poc abans d'acabar el primer temps els locals empataven en un còrner. A la represa, el Martorell s'avançava situant el 2 a 1, però els vermell-i-negres han empatat el matx una altra vegada.

El cop més dur encara ha arribat en els darrers set minuts de partit quan s'ha encaixat tres gols més que certificaven el 5 a 2 definitiu. L'entrenador de l'equip, Jose Alcaraz, destaca que és un cop dur perdre d'aquesta manera.

Jose Alcaraz

Amb un jugador menys fas dos gols. Massa condicionants.


El SantCu ara mateix és novè amb 39 punts, tres més que la zona de descens. Els vermell-i-negres reben diumenge el Junior en el derbi. Els blau-i-negres ocupen zona de descens i estan a quatre de la salvació.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.