El Futbol Sala Sant Cugat avança la jornada i rep el Sang Culé

Marc Casas en imatge d'arxiu d'aquesta temporada

Futbol

Publicat el 20/mai/15 per Pedro Miserachs

El Futbol Sala Sant Cugat juga contra el Sang Culé Cor Català aquest dimecres a les nou de la nit en la jornada 29a del grup 2 de Tercera en partit avançat al cap de setmana. Els de Jaime Martínez esperen superar el conjunt barceloní i posar així pressió a l'Esplugues, després d'haver perdut la segona plaça en favor del conjunt espluguenc arran de l'empat de la jornada passada a Reus.

Els vermell-i-negres disputen la penúltima jornada de competició i el darrer partit al pav 3 de la Rambla del Celler. És un matx clau en les seves aspiracions per acabar segons de lliga, ja que tot el que no sigui un triomf els deixaria en una situació complicada, dos punts per sota de l'Sport Esplugues i amb un partit més.

Els de Jaime Martínez reben un Sang Culé Cor Català que és desè amb 32 punts i que a l'anada, en un dels millors moments de la temporada pels santcugatencs, van aconseguir un empat (3-3) en el partit disputat al pavelló de l'Illa Diagonal de Barcelona. El tècnic del Futbol Sala Sant Cugat, Jaime Martínez, creu que tots els equips arriben molt cansats al final de la competició i que això es nota en els darrers minuts.

Jaime Martínez

Estem cansats i el partit es fa molt llarg. Intentarem obrir el marcador i no arribar al final amb angoixa.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Per al partit, Jaime Martínez tindrà la baixa de darrera hora d'Enric Broto, que se suma a les de llarga duració que ja arrosega de la temporada.