El Sant Cugat Esport femení clou el curs amb rècord de victòries consecutives


  • Comparteix:

Una imatge d'aquesta temporada

Una imatge d'aquesta temporada

El Sant Cugat Esport femení tanca la temporada amb el rècord de victòries consecutives, nou, de tots els grups de Primera Catalana. Aquest gran final de temporada ha servit a les vermell-i-negres per maquillar el seu mal inici, que els ha impedit lluitar per l'ascens, l'objectiu a l'inici de campionat.

El Sant Cugat Esport femení ha sumat nou triomfs consecutius des de la jornada 20, en què va tancar una mala ratxa de tres derrotes consecutives amb una desfeta a casa del líder, el Molins de Rei. Des de llavors, començant amb una victòria per 4-1 davant del la Cava, tot han estat triomfs per les de Carles Rubio, que van culminar la fita el cap de setmana passat davant el Fontsanta-Fatjó B.

Durant la temporada, el Camp Clar, del grup del SantCu, i el Porqueres, del grup 3, havien aconseguit sumar vuit triomfs consecutius, però cap no ha pogut igualar les nou de les santcugatenques. Fent una ullada a la temporada anterior, un club va aconseguir igualar els registres vermell-i-negres i un altre, superar-los. El Sant Pere Pescador, campió del grup 3, va sumar nou victòries seguides durant la temporada, mentre que el Femení Tortosa-Ebre, del grup 1, va culminar un final de temporada històric amb 11 victòries consecutives.

L'entrenador vermell-i-negre, Carles Rubio, assegura que han jugat bé tota la temporada, però que els faltava l'encert davant de porteria per poder aconseguir una ratxa així.

Carles Rubio

Ja vam fer una bona primera volta, però de cara hem estat millor i això ha fet que el final sigui molt positiu. A la primera volta també hauriem sumat força victòries.


El SantCu encara té amistosos i tornejos per endavant fins a acabar la temporada a finals de juny.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.