El Junior rep el Penya Málaga Sant Boi per seguir somiant amb la salvació


  • Comparteix:

Rafiu, l'home gol del Junior, torna a la convocatòria

Rafiu, l'home gol del Junior, torna a la convocatòria

El Junior pretén seguir somiant amb el miracle de la permanència al grup 3 de Segona Catalana quan falten dues jornades per al final de la competició. Els santcugatencs són a cinc punts de la salvació, sempre que descendeixin sis equips, i tot el que no suposi un triomf contra la Penya Málaga de Sant Boi, rival aquest dissabte a dos quarts de set de la tarda, suposarà el descens matemàtic dels blau-i-negres. El Junior recupera per aquesta difícil tasca dos homes clau, Abu Rafiu i Jordi Cortés.

Les matemàtiques són quasi bé irrellevants en les preocupacions de Hans Schönhöfer, entrenador del Junior. Els números no tenen cap secret: als santcugatencs només els val vèncer en els dos partits que resten i esperar entrebancs de Martorell i Espluguenc, el cinquè i el sisè per la cua a la classificació. Tot plegat sempre que els descensos de categories superiors provoqui que siguin sis els equips que baixin.

El primer pas d'aquesta complicada empresa és aquest dissabte contra un equip que ja no s'hi juga res, fet que, a priori, pot beneficiar els interessos dels blau-i-negres. La Penya Málaga Sant Boi és equip de Tercera Catalana des de fa jornades. Una situació que, segons Schönhöfer, no ha de suposar necessàriament una avantatge.

Hans Schönhöfer

Ells no tenen cap necessitat ni pressió, i nosaltres hem de controlar l'ansietat que ens puguem posar. Hem de saber amb prou cap i prou velocitat.


El golejador Abu Rafiu i un dels homes clau en l'esquema de Schönhöfer, Jordi Cortés, tornen a la convocatòria després d'una setmana de baixa per sanció. Un reforç per als blau-i-negres, que seguiran sense poder comptar amb Xavi Renieblas per lesió i tenen el dubte de Gerard. Nacho i Bernat Mosquera tampoc no podran jugar per sanció.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.