El Junior aconsegueix l'anhelada salvació amb una victòria a Moja


  • Comparteix:

El Junior guanya (1-4) al camp del Moja i aconsegueix la salvació matemàtica al grup 3 de Segona Catalana de futbol a l'última jornada. L'empat de l'Espluguenc a la ZEM Jaume Tubau davant el Sant Cugat Esport i la victòria del Prat B davant el Martorell han completat la carambola que necessitaven els blau-i-negres per mantenir la categoria sense haver de dependre de descensos compensats.

El Junior ha desplaçat dos autocars a Moja, un amb els jugadors i l'altre amb l'afició, per un partit que marcava el seu futur al grup 3 de Segona Catalana. Els de Hans Schönhöfer necessitaven la victòria per ser cinquens per la cua i esperar resultats per saber si podrien aconseguir la tretzena posició que els allunyava de tot perill. Els blau-i-negres han complert amb el seu paper gràcies a una gran segona part.

Al primer temps, però, el Junior ha dominat el joc i el Moja hi ha posat les ocasions. Primer, Sergi Admetlla ha rematat al pal a la sortida d'un corner i Sergio Abad ha salvat el seu equip en un parell d'ocasions. Finalment el marcador no s'ha mogut i el 0 a 0 ha estat el resultat al descans.

L'empat a 0 no servia als blau-i-negres, que han sortit molt més centrats al segon temps. Ràpidament, Abu Rafiu ha aprofitat una passada a l'espai per posar per davant el seu equip. Desgraciadament pels interessos del Junior, Víctor Torras ha comès un penal dos minuts després. La pena màxima l'ha aturat Sergio Abad, però Daniel Garcia ha aprofitat el rebot per empatar.

Els de Hans Schönhöfer no han acusat el cop i Jordi Cortés ha aprofitat una passada de Joan Suriol per tornar a posar per davant el Junior. Un gol de Mario i un altre de Rafiu poc abans del final han acabat de sentenciar el partit. Ha calgut esperar uns minuts per certificar l'empat de l'Espluguenc davant el Sant Cugat Esport i la victòria del Prat B i assegurar la salvació.

L'entrenador blau-i-negre assegura que ha estat un dia especial.

Hans Schonhofer

Acabes al lloc que mereixes a final d'any. Per sort ens han acompanyat els resultats i podem estar molt satisfets de l'equip i de l'afició.


El Junior ha acabat la temporada en tretzena posició amb 40 punts.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.