El 10è Memorial Jaume Tubau es tenyeix de clar color santcugatenc


  • Comparteix:

Imatge del cartell del torneig / Foto: Sant Cugat Esport

Imatge del cartell del torneig / Foto: Sant Cugat Esport

El Sant Cugat Esport organitza el 32è Torneig Ciutat de Sant Cugat-10è Memorial Jaume Tubau en categoria infantil aquest dissabte i diumenge. És un torneig amb un clar color santcugatenc amb la presència del Sant Cugat Esport, el Junior FC i el CFU Mira-sol Baco que es disputa en format triangular i en partit únic.

El torneig es disputa durant les franges de matí de dissabte i diumenge. El primer de dissabte triangular comptarà amb els infantils C del CFU Mira-sol Baco i els D del Junior i el SantCu. A les dotze del migdia, s'iniciarà el segon triangular amb el infantils C del Junior i el Sant Cugat Esport i el B del Mira-sol.

Diumenge a les deu del matí i en partit únic, els infantils A del Junior i el SantCu, tots dos de categoria Preferent, es veuran les cares. A dos quarts de dotze del matí, començarà el tercer i darrer triangular del torneig amb el Mira-sol Baco A i el Junior i SantCu B.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.