Xavi Martín deixa l'Olímpyc Floresta per marxar a estudiar a l'estranger


  • Comparteix:

Xavi Martín, primer per la dreta, en un partit d'aquesta temporada

Xavi Martín, primer per la dreta, en un partit d'aquesta temporada

El jugador de l'Olímpyc Floresta, Xavi Martín, deixa l'Olímpyc Floresta per marxar a estudiar a l'estranger i no jugarà la temporada vinent amb el conjunt florestà. Martín ha complert aquest any el seu primer curs amb fitxa del primer equip tot i que l'any passat ja va disputar pràcticament tota la temporada a les ordres de Xaloc Rion.

El primer moviment de l'Olímpyc Floresta de cara al curs vinent és una baixa, la del pivot Xavi Martín. El jugador de 23 anys marxa per estudiar a l'estranger després de ser integrant del club des de fa sis anys. Martín marxa a Sao Paulo, Brasil, fins el mes de desembre i després anirà a Xangai, a la Xina. El jugador florestà intentarà seguir jugant a futbol sala o a futbol 11, però reconeix que és difícil que ho faci al nivell que ho ha fet últimament amb l'Olímpyc Floresta.

Martín reconeix que estarà un any fora però que la intenció és tornar a jugar amb l'equip blau-i-blanc després d'aquesta experiència.

Xavi Martín

En principi hem parlat de tornar d'aquí dos anys. Tinc la intenció de jugar a futbol sala o a futbol 11, però encara no se ben bé el què.



Martín ha disputat les dues últimes temporades amb l'Olímpyc a la Segona Divisió B.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.