Jaime Martínez seguirà al capdavant del primer equip del Futbol Sala Sant Cugat


  • Comparteix:

Jaime Martínez seguirà una temporada més al capdavant del FS Sant Cugat

Jaime Martínez seguirà una temporada més al capdavant del FS Sant Cugat

Jaime Martínez seguirà dirigint la temporada que ve el primer equip del Futbol Sala Sant Cugat, segons ha confirmat el tècnic a Cugat.cat. L'entrenador complirà el segon curs de la seva segona etapa al capdavant del sènior A vermell-i-negre, després que aquesta temporada hagi retornat a l'entitat deixant l'equip quart classificat al grup 2 de Tercera Divisió. Un rendiment notable si tenim en compte la gran quantitat de baixes amb les quals ha comptat Martínez.

El tècnic complirà el curs que ve la seva setena temporada al capdavant de l'equip, dividida en dues etapes, la primera de les quals va iniciar-se a mitjans del curs 2006/07, quan Martínez va substituir en el càrrec Antonio Extremera. Per a la temporada següent, l'entrenador espera no patir del principal mal d'aquest any, les lesions. Per això, vol ampliar el volum de la plantilla.

Jaime Martínez




Serà a les següents setmanes quan es defineixi quines seran les baixes i quines les altes que configurin la plantilla del Futbol Sala Sant Cugat 2015/16, que, segons Martínez, ha de tenir com a únic objectiu el de competir cada matx, rendiment que el durà com a conseqüència lògica a les posicions d'ascens.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.