Matadepera i EF Sabadell dominen el 1r Torneig Memorial Eufrasio Montiel


  • Comparteix:

El Matadepera, en tres categories, i l'Escola de Futbol Sabadell, en dues, dominen el 1r Torneig Memorial Eufrasio Montiel disputat a la ZEM de Mira-sol organitzat pel Mira-sol Baco. El Matadepera ha guanyat en prebenjamí, aleví D i aleví B mentre que l'Escola de Futbol Sabadell ho ha fet en el benjamí A i B. El Ripollet ha estat el millor en la categoria aleví A.

La primera part del 1r Torneig Memorial Eufrasio Montiel s'ha tancat amb la participació de 18 equips repartits en sis categories que s'han disputat els títols en format de triangular. El Mira-sol Baco ha estat l'únic que ha participat en totes les edats quedant segons en benjamí A i B, en prebenjamí A i en aleví B. En aleví A i D han estat tercers. El club mirasolenc ha aprofitat el torneig per agrair a tots els seus jugadors l'esforç fet durant la temporada amb l'entrega d'una medalla.

El coordinador del Mira-sol Baco, Bernat Badrena, destaca que el torneig serveix per acomiadar la temporada.

Bernat Badrena

Estem molt contents d'acomiadar la temporada d'aquesta manera. És una manera de fer club i unir tots els entrenadors i la gent del barri.


La setmana vinent es disputarà la segona part del torneig CFU Mira-sol Baco-1r Memorial Eufrasio Montiel.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.