Martí Àngel deixa un Olímpyc Floresta que fitxa Manel Rion per al proper curs


  • Comparteix:

Martí Àngel, en primer pla, amb el braçalet de capità

Martí Àngel, en primer pla, amb el braçalet de capità

El fins ara capità de l'Olímpyc Floresta, Martí Àngel, deixa l'Olímpyc Floresta i ja no jugarà més amb la samarreta blau-i-blanca després de 18 anys. Àngel encara no sap que farà en el futur, però deixa la porta oberta a seguir treballant pel club florestà. D'altra banda, l'Olímpyc fitxa Manel Rion, jugador que torna a l'equip després d'un parell d'anys jugant fora.

L'Olímpyc Floresta perd un dels seus jugadors emblema de les últimes temporades, el capità Martí Àngel. El jugador que duu 18 anys a l'entitat florestana dóna per tancada la seva etapa com a jugador on van entrar amb 15 anys. El capità de les últimes tres temporades diu adéu a les pistes, però reconeix que li agradaria seguir vinculat al club, tot i que encara no sap de quina manera ho farà.

Martí Àngel

No sé encara que faré, però no no em vull desvincular del club després de tants anys. Encara he de decidir perquè tot és molt recent encara.


L'Olímpyc també ha fitxat Manel Rion i Marc Serra, tot i que aquest últim encara està per decidir si jugarà amb el primer equip o amb el filial. El tècnic florestà, Xaloc Rion, també diu que comptarà amb els jugadors del planter Òscar Feu i Òscar Romero.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.