El Club Mira-sol Baco organitza la 6a edició del torneig 12 hores de futbol 7


  • Comparteix:

Imatge de la darrera edició del torneig de futbol 7

Imatge de la darrera edició del torneig de futbol 7

El futbol i la petanca són els dos protagonistes de les activitats esportives d'aquest cap de setmana a la Festa Major de Mira-sol. El Club de Futbol Mira-sol Baco organitza la 6a edició del torneig 12 hores de futbol 7 aquest dissabte a la ZEM de Mira-sol de nou del matí a nou del vespre. El campionat de petanca és també dissabte al Club de Petanca de Mira-sol, a dos quarts de cinc de la tarda, a les pistes del carrer dels Alps.

Un total de 16 equips es disputaran la victòria del 6è torneig 12 hores de futbol 7 dividits en quatre grups de quatre. De cada grup sortiran dos guanyadors que jugaran els quarts de finals. El quatre primers equips tindran premi segur: el guanyador del torneig rebrà 500 euros i una copa, el segon classificat tindrà 250 euros més la copa, el tercer s'emportarà un pernil i la copa, i, en darrer lloc, el premi és una espatlla de pernil i una copa.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.