El SantCu ha presentat els actes del centenari a la federació catalana


  • Comparteix:

El SantCu ha presentat els actes del centenari a la federació catalana de futbol / Font: Fcf.cat

El SantCu ha presentat els actes del centenari a la federació catalana de futbol / Font: Fcf.cat

Una samarreta commemorativa del centenari i un partit amb jugadors de l'Índia seran els actes centrals dels 100 anys d'història del Sant Cugat Esport que començaran amb la presentació dels equips el 16 d'octubre. El club santcugatenc ha presentat els actes de celebració del centenari al president de la Federació Catalana de Futbol, Andreu Subies.

El SantCu complirà l'any vinent 100 anys d'història i la junta directiva del club ha preparat diferents actes per celebrar aquest aniversari. El tret de sortida serà el divendres 16 d'octubre amb la presentació dels més de 40 equips que integren l'entitat. El president del SantCu, Llorenç Santasusagna, acompanyat pel vicepresident, Xavier Ros, ha presentat els actes del centenari al president de la Federació Catalana de futbol, Andreu Subies. Santasusagna ha aprofitat per explicar el projecte social amb la Fundació Vicente Ferrer i el Campus del SantCu que s'organitza a l'Índia.

Un llibre de la història del SantCu i un còmic seran algunes de les novetats que es presentaran el 15 de setembre a l'alcaldessa, Mercè Conesa.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.