El SantCu s'estrena com a local a la lliga buscant la primera victòria del curs


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu del Sant Cugat Esport

Imatge d'arxiu del Sant Cugat Esport

El Sant Cugat Esport debuta a casa aquest diumenge rebent la Unificación Bellvitge a les dotze del migdia amb la intenció de sumar el primer triomf de la temporada al grup 3 de Segona Catalana. Els vermell-i-negres van empatar a zero la setmana passada al camp del Can Vidalet mentre que els de l'Hospitalet van perdre a casa davant el Torrelles.

Sant Cugat Esport i Unificación Bellvitge van ser incapaços de marcar en la primera jornada, però els santcugatencs van mantenir la porteria a zero per sumar un punt. En canvi, els hospitalencs no van poder igualar el gol rebut pel Torrelles en el minut 10 i es van quedar sense puntuar en la seva estrena a la lliga. Ara tots dos equips buscaran fer el primer gol per tenir opcions de sumar la primera victòria.

El tècnic vermell-i-negre, José Alcaraz, destaca que el rival tindrà la mateixa filosofia de joc que l'any passat, però amb nous jugadors.

José Alcaraz

Han canviat diversos jugadors, però no han canviat gaire l'estil perquè tenen el mateix entrenador.




El SantCu es troba situat en una anecdòtica 10a posició, empatat amb tres equips més, i a dos punts dels set equips que van guanyar a la primera jornada.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.