El Futbol Sala Sant Cugat remunta i supera el Sang Culé Cor Català

Imatge d'arxiu del Futbol Sala Sant Cugat

Futbol

Publicat el 27/oct/15 per Joan Garcia

El Futbol Sala Sant Cugat guanya (6-3) davant el Sang Culé Cor Català en partit ajornat disputat aquest dimarts al vespre corresponent a la jornada 5 de Tercera Divisió del grup 2. Els de Jaime Martínez sumen el segon triomf de la temporada després de remuntar un 2 a 3 en contra.

El Futbol Sala Sant Cugat ha derrotat el Sang Culé Cor Català en una bona segona part marcada per la gran efectivitat de cara a porteria. El matx ha començat amb gol visitant al minut 13, però hi ha hagut ràpida resposta del juvenil Jordi Magrisa que ha empatat a 1amb la primera pilota que tocava. El Sang Culé ha seguit amb el domini del joc i s'ha avançat novament, però Marc Casas ha certificat l'empat a 2 amb el qual s'ha arribat a la mitja part.

A la represa, hi ha hagut un nou gol dels barcelonins, que no volien marxar de Sant Cugat sense cap punt. A partir d'aquest instant, s'ha produït una reacció fulminant dels vermell-i-negres. Adrià Peiró, Alex Katib, Óscar Rosell i Enric Sánchez han certificat el 6 a 3 final.

L'entrenador del Futbol Sala Sant Cugat, Jaime Martínez, lloa la reacció de l'equip al segon temps.

Jaime Martínez

L'equip ha reaccionat molt bé després del 2 a 3 tant en atac com en defensa.

Els santcugatencs sumen sis punts encara amb un partit pendent de jugar a la pista de l'Aldea. Els de Jaime Martínez visiten dissabte a dos quarts de sis de la tarda la pista de l'Alheñá, sisè classificat.