El Junior protegeix el lideratge davant un Fundació Atlètic Vilafranca creixent

El Junior espera seguir la gran ratxa de resultats

Futbol

Publicat el 13/nov/15 per Dani Aguilà

El Junior vol encadenar la tercera jornada consecutiva com a líder al grup 3 de Segona Catalana de futbol davant una Fundació Atlètic Vilafranca que arriba en plena forma. El partit, que es disputa aquest dissabte a dos quarts de set a les instal·lacions del Junior, enfrontarà el millor equip fins ara de la lliga amb un altre que ha crescut jornada rere jornada i que compta els tres darrers partits per triomfs.

El partit d'aquest cap de setmana pot delectar aquells aficionats del futbol que es decantin pel joc de possessió i pels equips que tracten amb delicadesa la pilota. O, com a mínim, aquesta és la intenció de Junior i Fundació Atlètic Vilafranca, dues plantilles amb propostes similars, que intenten combinar i evitar la pilotada. En aquest sentit, la fórmula ha servit als de Hans Schönhöfer per arribar a la jornada 10 com a líder en solitari, amb 23 punts, i una proposta futbolística consolidada.

Els de l'Alt Penedès també han begut d'aquest mètode, però en el seu cas ha fet efecte a les tres darreres jornades. Del desastrós rendiment al tram inicial de curs, amb un empat i sis derrotes, l'equip de Vilafranca ha passat a un ple de victòries contra SantCu, Prat B i Òdena. L'entrenador del Junior avisa del perill del rival, que descriu com un conjunt jove i amb recursos.

Hans Schönhöfer

El fet de qualificar-lo com a no perillós és per la classificació. És un equip jove, que va començar malament, però que ara duu tres victòries consecutives.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Més enllà de la baixa ja coneguda de Barbudo i els dubtes de Javi García, Schönhöfer tindrà a tots els jugadors a la seva disposició.