El Junior guanya per la mínima davant l'Atlètic Vilafranca i segueix líder

El Junior s'emporta els tres punts després de guanyar a l'Atlètic Vilafranca (1-0) a l'11a jornada del grup 3 de Segona Catalana de futbol. Els blau-i-negres han signat un gran primer temps davant d'un rival que no s'ha rendit en cap moment i que els ha fet suar de valent. El quadre santcugatenc segueix líder en solitari i encadena 7 victòries consecutives.

Victòria treballada del Junior davant un Atlètic Vilafranca en ratxa que venia de guanyar els darrers 3 enfrontaments. A les primeres instàncies de matx els dos conjunts es disputaven la pilota a un nivell molt parell, sense concebre el més mínim error al rival. Els santcugatencs han fet un pas endavant en detriment del conjunt de l'Alt Penedès, que s'ha replagat, ha cedit la pilota als locals i provava sort al contraatac. Els blau-i-negres, amos i senyors de la possessió, maduraven les jugades practicant un futbol associatiu i vistós, però no acabaven de concretar de cara a porteria. La insistència dels locals ha acabat generant els seus fruits quan Abu Rafiu ha marcat al minut 38. La reposta de l'Atlètic Vilafranca ha estat contundent, arribant amb perill a la contra minuts previs al descans, però s'han trobat amb la brillant actuació del porter blau-i-negre Quim Nadal.

L'Atlètic Vilafranca ha sortit molt endollat en el segon temps, i ha posat contra les cordes al Junior. La igualtat ha estat protagonista i ha regnat fins el minut 90, però eren els visitants qui dominaven la possessió. Els blau-i-negres, molt sòlids en defensa, han sabut patir i han aguantat les escomeses d'un rival que pressionava molt a dalt i dificultava la sortida de pilota d'un Junior que no acabava de trobar-se còmode. Finalment tot i la insistència de l'Atlètic Vilafranca, el marcador no s'ha mogut més i els blau-i-negres s'han endut els tres punts d'un partit complicat.

La setmana vinent el Junior visita el camp de l'Espluguenc, el tercer classificat.