El Junior busca ampliar la ratxa i amenaça el penúltim classificat, el Vallirana


  • Comparteix:

El Junior és segon a només un punt del líder, el Sant Joan Despí

El Junior és segon a només un punt del líder, el Sant Joan Despí

El Junior visita el camp del Vallirana amb l'objectiu d'ampliar la ratxa de victòries i posar pressió al líder, el Sant Joan Despí, que és només a un punt. El partit del grup 3 de Segona Catalana de futbol, que es disputarà aquest diumenge a les dotze del migdia a l'estadi municipal Vallirana, parteix amb el Junior com a favorit en detriment dels valliranencs, que només sumen dos triomfs.

Després de l'ensopegada davant l'Espluguenc i la victòria ajustada a casa contra el Begues, el Junior té com a objectiu retornar a la bona dinàmica que el va catapultar al capdamunt de la classificació. El joc vistós i la solidesa defensiva, senyes del conjunt blau-i-negre, s'han d'imposar a les imprecisions i a la falta de concentració per tal de recuperar sensacions i tornar a ser el temible equip de les set victòries consecutives.

El rival d'aquesta jornada, el Vallirana, és el penúltim classificat amb vuit punts i només ha conegut la victòria en dues ocasions aquesta temporada. Els santcugatencs, que a priori parteixen com a favorits atès a la situació en la qual es troben cadascun dels equips, ha de tenir en compte que aquesta categoria no dóna peu a la relaxació i que no hi ha rival fàcil.

Tot plegat, un Junior que ha de guanyar si vol mantenir-se a la part alta de la classificació i lluitar pel lideratge.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.