El Sant Cugat Esport vol tornar al camí del triomf davant el Can Fatjó


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu

Imatge d'arxiu

El Sant Cugat Esport busca reprendre el vol a domicili davant l'Olimpic Can Fatjo a la 14a jornada del grup 3 de Segona Catalana de futbol. El partit, que es disputarà aquest diumenge a les dotze del migdia a l'estadi municipal Can Fatjó, enfrontarà dos equips molt parells a la classificació. El SantCu ha d'aprofitar la mala dinàmica dels locals que encadenen tres derrotes consecutives.

El SantCu no acaba de trobar-se còmode en una temporada vertebrada per la irregularitat. Els vermell-i-negres han demostrat ser capaços del millor i del pitjor però no han acabat de trobar una constància necessària per consolidar-se a la part alta de la classificació. Atès a la proximitat del rival, que estan empatats a punts amb els santcugatencs, una victòria podria suposar un punt d'inflexió per tal de remuntar el vol i escalar posicions a la classificació.

L'Olimpic Can Fatjó, el rival d'aquesta jornada, no travessa el seu millor moment. El quadre rubinenc encadena tres jornades sense puntuar tot i haver perdut per la mínima els tres partits. La visita dels vermell-i-negres davant el seu públic és una bona oportunitat per recuperar sensacions i retrobar-se amb la victòria.

Tot plegat, un partit amb atmosfera de final per tot el què s'hi juguen ambdós equips.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.