El SantCu femení busca la redempció davant el Fontsanta-Fatjo


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu

Imatge d'arxiu

El Sant Cugat Esport femení vol recuperar sensacions davant el Fontsanta-Fatjó a la 12a jornada del grup 1 de Primera Catalana de futbol. El matx, que es disputarà aquest diumenge a dos quarts de cinc de la tarda, suposa un oportunitat perquè les vermell-i-negres es retrobin amb la victòria després de la desfeta davant el Levante Las Planas B de la jornada anterior.

La derrota de la jornada passada davant el Levante Las Planas B, un David contra Goliath en tota regla que va suposar la primera desfeta del Sant Cugat Esport femení de la temporada. Les vermell-i-negres, que anaven com un coet en direcció a l'ascens, van ensopegar i ara toca refer-se de la desbandada. Tot i així, el quadre santcugatenc seguix líder empatat a punts amb l'Atlètic Vilafranca.

El rival d'aquesta jornada, el Fontsanta-Fatjó, és un equip de mitja taula que buscarà la proesa i repetir el sorprenent resultat de la setmana passada. El SantCu, d'altra banda, voldrà fer-li pagar els plats trencats i demostrar qui és el gegant del grup 1 de Primera Catalana.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.