El Sant Cugat Esport tanca el calendari del centenari per a l'any vinent


  • Comparteix:

El Sant Cugat Esport commemora l'any vinent el centenari

El Sant Cugat Esport commemora l'any vinent el centenari

Una exposició fotogràfica dels 100 anys de la història del Sant Cugat Esport al gener, el Llibre del Centenari i el Conte Infantil a l'abril i el torneig Ciutat de Sant Cugat al juny són els actes confirmats pel club santcugatenc al 2016 per celebrar el segle de vida. El partit de futbol i el dinar del Centenari seran al juny, però en una data per confirmar.

El SantCu obrirà el 2016 amb el primer acte del Centenari amb una exposició fotogràfica a la Casa de Cultura que es podrà visitar entre el 22 de gener i el 29 de febrer. El segon acte serà doble amb la presentació del Llibre del Centenari i el Conte Infantil el dia de Sant Jordi, el 23 d'abril.

El 33è Torneig Ciutat de Sant Cugat, 11è Memorial Jaume Tubau, serà l'11 de juny únicament en categoria femenina. Finalment el partit del Centenari entre el primer equip masculí i un rival per determinar encara no té data ni tampoc el dinar dels 100 anys, tot i que seran al juny.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.