El SantCu comença l'any amb un triomf de prestigi al camp del Gornal


  • Comparteix:

El Sant Cugat Esport capgira un resultat advers al descans i guanya còmodament (2-5) al camp del Gornal en la 16a jornada del grup 3 de Segona Catalana de futbol. Els vermell-i-negres perdien 2 a 1 després del primer temps i en el segon temps han fet quatre gols per endur-se tres punts valuosos.

Ha estat el tercer triomf consecutiu del SantCu, que ha hagut de remar a contracorrent després de rebre un gol en el minut 9 després d'un rebuig. Els vermell-i-negres han reaccionat i ben aviat, en una jugada per banda i després d'una passada enrere, han aconseguit empatar. El matx estava molt igualat fins al minut 42, quan una falta lateral aturada en primera instància pel porter Roberto ha facilitat el 2 a 1, anotat per Alvaro Virgos amb un remat a plaer.

En el segon temps els vermell-i-negres han sortit com un tro. Als set minuts de joc, en una jugada personal ha arribat l'empat i, en el minut 55, un mà a mà picat per sobre del porter ha situat el SantCu per davant. A partir d'aleshores, els visitants s'han trobat molt còmodes i de nou en una jugada per banda i una rematada de cap han trobat el camí del gol. En els últims instants, un penal els santcugatencs ha sentenciat el matx.

El tècnic del SantCu, José Alcaraz, destaca els tres punts i el segon temps fet pel seu equip.

José Alcaraz

La capacitat de reaccionar de l'equip a la segona part és de gran mèrit.


El SantCu rebrà el Fontsanta-Fatjó la setmana vinent.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.