El Sant Cugat Esport examina el seu rendiment ascendent davant el Fontsanta-Fatjó


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu

Imatge d'arxiu

El Sant Cugat Esport posa a prova el bon rendiment de les últimes tres jornades davant un equip veterà com el Fontsanta-Fatjó, conjunt que visita aquest diumenge a les dotze del migdia la ZEM Jaume Tubau. Els santcugatencs segueixen apropant-se jornada rere jornada al grup capdavanter, i a hores d'ara és a només tres punts del segon, precisament, l'altre equip de la ciutat al grup 3 de Segona Catalana, el Junior.

El SantCu ha corregit en les últimes jornades el seu principal defecte en el tram inicial de curs, la falta d'efectivitat de cara a porteria. De fet, en els dos darrers enfrontaments ha anotat vuit dianes, el que demostra la millora golejadora de l'equip. Aquest bon rendiment, afegit a la sòlida tasca defensiva dels compassos inicials de temporada, ha catapultat els vermell-i-negres fins la cinquena posició.

I no només això, sinó que els ha apropat a només tres punts de la zona de promoció de descens, a la qual s'aferra des de fa jornades el Junior. Per assaltar-la, l'equip de José Alcaraz provarà de desfer la farragosa proposta del Fontsanta-Fatjó, un equip incòmode que barreja experiència i alguns home de qualitat. El tècnic del SantCu espera mantenir el bon rendiment davant, tot i que avisa que cal mantenir l'atenció darrere.

José Alcaraz

De cara a porteria estem millor, intentarem buscar aquell equilibri de ser més sòlids a nivell defensiu.


La jornada pot ser propícia pels complicats compromisos dels rivals directes dels vermell-i-negres a la classificació. L'Espluguenc, tercer, rep el líder, el Sant Joan Despí, mentre que el quart, el Marianao Poblet, es desplaça al complicat feu de la Unificación Bellvitge.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.