El Sant Cugat Esport segueix en estat de gràcia i es desfà del Fontsanta-Fatjó


  • Comparteix:

El Sant Cugat Esport segueix en una dinàmica ascendent i guanya a casa per la mínima davant el Fontsanta-Fatjó (1-0) a la 17a jornada del grup 3 de Segona Catalana de futbol. L'equip de José Alcaraz ha signat un partit molt complet davant un rival intens que no ha abaixat els braços fins al final. El quadre vermell-i-negre se situa tercer a tres punts de la promoció d'ascens, lloc que ocupa l'altre equip santcugatenc del grup, el Junior.

El SantCu encadena quatre victòries consecutives. La víctima d'aquesta jornada, el Fontsanta-Fatjó, s'ha vist superat en els primers compassos de matx per un SantCu molt intens, que ha arribat amb perill a la porteria visitant. L'equip cornellanenc ha fet un pas endavant i ha igualatat forces en un primer temps on cap dels dos equips ha pogut imposar-se a l'altre.

A la represa, el tècnic santcugatenc, José Alcaraz ha tirat de banqueta atès als pocs recursos de l'equip. Amb l'entrada dels jugadors de refresc, el SantCu ha tornat a dominar i hauria pogut sentenciar el matx al seu favor, però el desencert de cara a porteria ho ha impedit. Finalment Sergi Moyano, després d'una falta lateral, ha enviat la pilota al fons de la xarxa per sentenciar el partit a favor del quadre vermell-i-negre.

El tècnic del Sant Cugat Esport, José Alcaraz, destaca que l'equip no ha estat còmode amb pilota però que ho han resolt amb intensitat.

Jose Alcaraz

Era un partit complicat davant un rival que es defensa bé. Nosaltres no hem estat còmodes amb la pilota però hem practicat un altre estil de futbol, més intens.


El SantCu iniciarà la segona volta amb la visita del Can Vidalet, el setè classificat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.