El Rugby Sant Cugat és la base de Catalunya sub 16 i sub 18 al Campionat d'Espanya


  • Comparteix:

El Rugby Sant Cugat és el referent de la selecció catalana sub 16 i sub 18

El Rugby Sant Cugat és el referent de la selecció catalana sub 16 i sub 18

16 jugadors del Club Rugby Sant Cugat disputaran aquest cap de setmana la final del Campionat d'Espanya amb la selecció catalana. Vuit integrants del club santcugatenc juguen dissabte a la Feixa Llarga, l'Hospitalet, davant Madrid la final estatal sub 16. La sub 18 s'enfrontarà davant Andalusia diumenge a Madrid.

Joel Merkler, Conrad Ginel, Carlos Guerrero, Pablo Ortiz, Oriol Ayora, Amàlia Argudo, Facundo Romano i Eric Guitart són els respresentants del Rugby Sant Cugat a la selecció catalana sub 16. La final entre Catalunya, amfitriona, i Madrid serà dissabte a les dotze del migdia.

Xavier Cebrián, Joan Soler, Jorge Ortiz, Jan Boet, Pau Rodríguez, Daniel Barranco, Guillermo Durá i Guillem Ros són els jugadors del Rugby Sant Cugat amb Catalunya sub 18. La final Catalunya-Andalusia serà diumenge a dos quarts d'una del migdia a Puerta del Hierro, Madrid.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.