La futbolista Laia Muñoz lidera la Segona Divisió amb el Barça B


  • Comparteix:

Laia Muñoz en una acció de partit amb el FC Barcelona B / Foto: Futfem.cat - Pedro Salado

Laia Muñoz en una acció de partit amb el FC Barcelona B / Foto: Futfem.cat - Pedro Salado

La jugadora santcugatenca del Barça B, Laia Muñoz, lidera el grup 3 de la Segona Divisió de futbol, categoria de plata estatal. El filial blaugrana suma cinc punts més que el seu immediat perseguidor, el Seagull. Muñoz ha marcat sis gols a la competició i vol guanyar la lliga per primera vegada amb el conjunt blaugrana en aquesta categoria.

Laia Muñoz, de 17 anys, continua la progressió a l'entitat blaugrana on suma cinc temporades al planter barceloní. Muñoz, formada al Sant Cugat Esport, ha debutat a la categoria de plata del futbol espanyol amb bon peu. El Barça B lidera invicte el grup 3 de Segona Divisió amb 44 punts, cinc més que el Seagull. El club blaugrana mai ha guanyat la lliga com a filial i, de moment, camina amb pas ferm. La santcugatenca ha marcat sis gols i actua d'extrem a les dues bandes de l'atac blaugrana.

Muñoz encara és juvenil, però la progressió l'ha dut a fer el salt al filial. La jugadora blaugrana valora el bon moment de forma del filial i espera guanyar la lliga.

Laia Muñoz

Aquesta temporada hem fet un pas gran amb el filial. Volem aconseguir el títol en aquesta categoria.


La santcugatenca també té reptes destacats amb les seleccions catalanes i espanyoles. Muñoz juga aquest cap de setmana la segona fase de l'Estatal amb Catalunya. Els reptes per la blaugrana són guanyar l'Estatal i l'Europeu sub 17 amb la selecció espanyola.

Laia Muñoz

Primer haig d'anar convocada amb la selecció catalana i espanyola. Després cal guanyar els dos títols.


Muñoz disputarà dimecres de la setmana vinent amb la selecció espanyola sub 17 un amistós davant Rússia a Benidorm a les dotze del migdia. És un partit preparatori per a l'Europeu de la categoria al març.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.