Al Junior se li escapen els tres punts davant un Fontsanta-Fatjó eficaç

Al Junior se li escapen els tres punts després de caure derrotat (3-4) pel Fontsanta-Fatjó en la 20a jornada del grup 3 de Segona Catalana de futbol. Els blau-i-negres han jugat més de mitja hora amb un home menys, però tot i això s'han posat per davant en el marcador dues vegades. Els set gols del matx han estat en els últims 30 minuts. Els de Schönhöfer perden la segona posició de la classificació.

Ha estat un primera part sense ritme ni ocasions entre dos conjunts que pràcticament no han buscat porteria. En el segon temps, el Junior ha semblat sortir més entonat, però en el minut 56 Arnau Rion ha vist la vermella directa per una agressió. Tot i estar amb un home menys, Abu Rafiu ha avançat els locals amb un xut des de llarga distància. L'alegria ha durat poc per als blau-i-negres que han vist com en el 66 amb un xut de falta arribava l'empat i poc després l'1 a 2 en una falta lateral.

En l'últim quart de partit, el Junior ha tirat d'èpica per empatar amb un nou gol d'Abu Rafiu, aquest cop amb el cap, i en el 78 saltava la sorpresa després d'una rematada a la sortida d'un còrner. Els blau-i-negres havien capgirat el resultat amb 10 jugadors, però no ha estat suficient. En el 84 també a la sortida d'un còrner el Fontsanta-Fatjó ha igualat i quan restaven dos minuts per acabar el temps reglamentari s'ha avançat en un contraatac per posar el 3 a 4 final.

El Junior visita diumenge de la setmana que ve el camp del Can Vidalet.