El Sant Cugat Esport femení venç el Santboià i es manté en segon lloc


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu

Imatge d'arxiu

El Sant Cugat Esport femení venç amb solvència el Santboià (4-1) i segueix a tres punts del líder, l'Atlètic Vilafranca, a la 18a jornada del grup 1 de Primera Catalana de futbol. Les vermell-i-negres recuperen sensacions davant el seu públic en un gran segon temps i segueixen fent mèrits amb els ulls posats a l'ascens.

Les noies del Sant Cugat Esport han començat el matx amb l'objectiu d'esvair els fantasmes de jornades anteriors i recuperar el bon nivell de la primera volta. Al minut 11, la vermell-i-negra Alexandra Palencia ha enviat la pilota al fons de la xarxa, però el gol ha estat un miratge en un primer temps molt gris de les santcugatenques. Amb la distància mínima s'ha arribat al descans.

A la represa, Albert Martín ha tirat de banqueta i el matx ha fet un gir de 180 graus. Al minut 55, Elena Arxer ha fet el segon pel quadre local per certificar la millora en el joc del SantCu. El tercer ha arribat de la mà de la incombustible Elisabet Romero i a 20 minuts per al final Aina Soler ha marcat en pròpia porteria el quart i definitiu. Al minut 81 el Santboià ha aprofitat que les locals han tret el peu de l'accelerador per marcar el gol de l'honor.

El tècnic de l'equip santcugatenc, Albert Martín, reconeix que les rivals han estat superiors al mig del camp i celebra la comoditat del triomf.

Albert Martin

Han sigut superiors en el mig del camp, però ho hem capgirat en el segon temps i ens hem endut la victòria


La setmana que ve, el Sant Cugat Esport femení visita el camp de l'Òdena, el cuer del grup.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.