El Sant Cugat Esport estrena la segona posició al camp del Marianao Poblet


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu d'aquesta temporada

Imatge d'arxiu d'aquesta temporada

El Sant Cugat Esport visita aquest dissabte, a les sis de la tarda, el Marianao Poblet en partit corresponent a la 21a jornada del grup 3 de Segona Catalana de futbol. Els de José Alcaraz estrenen la segona posició davant un rival de la part alta de la classificació, quart a quatre punts dels vermell-i-negres. Els santcugatencs sumen vuit jornades sense perdre.

José Alcaraz ha sabut traduir el joc del qual es mostrava orgullós en punts. Si en el primer tram de curs el tècnic del Sant Cugat Esport estava satisfet amb el rendiment defensiu tot i lamentar la poca efectivitat de cara a porteria, el seu equip ha vençut en sis ocasions en els últims vuit partits, en què també ha sumat dos empats, una imbatibilitat gestada des d'una millor definició en el gol.

Fins la jornada 12, el SantCu anotava poc més d'un gol per partit, mentre entre les jornades 13 i 20 els d'Alcaraz s'apropen a les dues dianes i mitja per matx. Tot plegat els ha alçat fins la segona posició, condició que provaran de mantenir en un dels camps més complicats de la categoria. El Marianao fa cinc partits que no perd tot i haver acumulat quatre empats en aquesta ratxa. Serà clau vèncer davant un equip que pot ser rival directe al tram final de curs i que a l'anada va empatar a 0 a la ZEM Jaume Tubau.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.