SantCu B i Mira-sol Baco s'enfronten en un derbi al cim del grup 2 de Segona Catalana


  • Comparteix:

Imatge del partit d'anada

Imatge del partit d'anada

El Sant Cugat Esport B i el Mira-sol Baco femenins s'enfronten en un matx amb comptes pendents entre primer i segon classificats del grup 2 de Segona Catalana de futbol. El partit es disputa aquest dissabte, a les vuit del vespre, a la ZEM Jaume Tubau. Les vermell-i-negres han guanyat tots els partits menys el que van disputar contra les verd-i-negres a l'anada.

El Sant Cugat Esport B va embalat cap a l'ascens a Primera Catalana, un èxit que té a les seves mans si segueix amb el rendiment que ha dut a terme durant tota la temporada. A hores d'ara, les vermell-i-negres són líders amb 45 punts, amb golejades d'escàndol com la infligida al Vallirana fa dues jornades, amb un 21 a 0 que va manifestar la diferència entre el primer i l'últim.

El Mira-sol Baco també opta a pujar i, en cas de no poder atrapar el líder i rival ciutadà, ho intentarà des de la segona posició. Els tres millors subcampions dels sis grups de Segona Catalana també ascendeixen. Les mirasolenques provaran a recordar aquest dissabte el partit d'anada, quan van ser capaces de provocar la fins ara única derrota del SantCu a la ZEM de Mira-sol (4-3).



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.