El Sant Cugat Esport femení, nou líder després de superar el Suburense


  • Comparteix:

El Sant Cugat Esport femení és el nou líder del grup 1 de Primera Catalana de futbol després de golejar (5-0) el Suburense. Les vermell-i-negres han aprofitat l'ensopegada de l'Atlètic Vilafranca per encapçalar la classificació. Les d'Albert Martín han dominat el matx davant un rival defensivament molt sòlid, que s'ha vist superat en un segon temps pletòric de les locals on han marcat quatre gols.

El partit ha començat amb un Suburense molt ben organitzat defensivament, amb les línies molt juntes i pressionant amb encert la sortida de pilota del SantCu, que tot i dominar la possessió tenia dificultats per superar l'entramat defensiu de les visitants. Les vermell-i-negres han cuinat les jugades a foc lent, i amb paciència ha arribat el primer de la mà de Paula Pol, després d'una centrada que s'ha anat enverinant impossible d'aturar per la portera visitant.

Després del descans, la Suburense ha acusat el cansament i el SantCu ha aprofitat la davallada física de les visitants per sentenciar el matx a base de gols. El soliloqui vermell-i-negre ha començat al minut 65, quan Marta Feliu enviava la pilota al fons de la xarxa. No han passat ni tres minuts quan Elena Arxer n'ha fet un altre per a les santcugatenques. La golejada l'han tancat Lídia Rubio amb un autèntic golàs i Noemí Poyato, que ha fet el definitiu a l'últim sospir de partit.

La setmana que ve, les santcugatenques visiten el camp de l'Icomar, el penúltim classificat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.