El Sant Cugat Esport amenaça un Òdena a l'alça amb els ulls posats en el lideratge


  • Comparteix:

Els vermell-i-negres van pedre l'anada davant l'Òdena per la mínima

Els vermell-i-negres van pedre l'anada davant l'Òdena per la mínima

El Sant Cugat Esport amenaça el penúltim classificat, l'Òdena, aquest diumenge a les dotze del migdia a la ZEM Jaume Tubau a la jornada 23 del grup 3 de la Segona Catalana de futbol. Els de José Alcaraz segueixen a la carrera pel lideratge, que actualment ostenta el Sant Joan Despí, disparats per la gran segona volta que estan signant, on encara no han conegut la derrota. La visita del conjunt odenenc suposa una prova de foc per als locals, que encadenen cinc jornades sense perdre.

El SantCu ha sabut capgirar la mala dinàmica de l'inici de curs i han deixat enrere els resultats intermitents per postular-se com un dels candidats a l'ascens, amb una segona volta d'escàndol on no han perdut cap partit. Els vermell-i-negres no paren de sumar punts i estan a només dos del líder, el Sant Joan Despí, que aquesta jornada visita el sempre complicat camp del Moja.

Els de Sant Cugat reben la visita del penúltim classificat, l'Òdena, i és una bona oportunitat per retallar distàncies amb el conjunt santjoanenc. Tot i així, els de Jose Alcaraz ja saben el que és perdre davant dels de l'Anoia, que els van superar per la mínima en el primer tram de curs. L'entrenador, Jose Alcaraz, destaca la dificultat del matx.

Jose Alcaraz

Un partit molt complicat i un rival que arriba amb cinc jornades sense perdre.


Alcaraz també ha recordat que la primera derrota a la lliga del SantCu va ser al camp de l'Òdena.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.