El Junior es desfà d'un combatiu Torrelles i ja pensa en el derbi davant el Sant Cugat Esport


  • Comparteix:

Mario Domingo, un dels golejadors davant el Torrelles.  Font: Xavi Riera

Mario Domingo, un dels golejadors davant el Torrelles. Font: Xavi Riera

El Junior es desfà del Torrelles en un segon temps pletòric (1-3) a la 23a jornada del grup 3 de Segona Catalana de futbol. Els blau-i-negres han capgirat el marcador amb tres dianes a la segona part, gols obra de Mario Domingo, Sergio Romero i Pablo Alonso. L'equip de Hans Schönöfer amb els deures fets posa pressió al Sant Cugat Esport de cara al derbi.

El partit ha començat amb tot de cara per al Junior, que ja en els primers compassos de matx ha generat perill a la porteria del Torrelles, però el davanter blau-i-negre Abu Rafiu no ha acabat de concretar. Contra tot pronòstic, el Torrelles ha marcat el primer al minut 31, després d'un servei de falta lateral que ha rematat Daniel Lluís. Després del gol, el partit ha passat a ser un intercanvi de cops que ha eclipsat el desencert a porteria. S'ha arribat al descans amb l'1 a 0 al marcador.

A la represa, el Junior ha vist com el Torrelles ha imposat el seu domini i ha arribat amb perill en nombroses ocasions. Quan els blau-i-negres les passaven més magres, ha arribat el gol de l'empat al minut 53, de la mà de Mario Domingo. Amb l'empat, el Junior ha despertat de la letargia i ha començat a desplegar el seu domini, i ha estat un dels homes de refresc qui ha marcat el segon, Sergio Romero. La cirereta del pastís l'ha posat Pablo Alonso, que ha sentenciat el partit al minut 89.

El tècnic del Junior, Hans Schönöfer, es mostra satisfet amb la victòria de cara al derbi davant el Sant Cugat Esport.

Hans Schonofer

Estem motivats de cara el derbi i venim reforçats després del triomf davant el Torrelles.


La setmana que ve, el Junior rep la visita de l'altre equip santcugatenc del grup, el Sant Cugat Esport, el segon classificat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.